Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Nieuws

Harro op Climate Adaptation Festival 2020 – Pecha Kucha

Op 22 oktober illustreerde Harro zijn visie op hoe om te gaan met klimaatadaptatie met een aantal projecten van Buro Harro.

 

Bartokpark 2e plek in European Garden Award 2018

Ons Bartokpark heeft de 2e prijs gewonnen van de European Garden Awards 2018 in de categorie van ‘Innovative contemporary concept or design of a park or garden’. Lees het stuk hier.

Bartokpark

Bekijk het project

Stadsnatuur maken

De Rode lijst-tuin en het Bartokpark van Buro Harro is gepubliceerd in het boek Stadsnatuur Maken.

Bartokpark

Bartokpark finalist Architizer A+ Awards!

Ons Bartokpark is één de de vijf finalisten van de Architizer A+ Awards, in de categorie ‘Public Park’. Lees hier het editorial van de redactie van Architizer, waarin het Bartok uitgelicht wordt.

Bartokpark

Opinistuk Climate Engineering in Trouw

Op donderdag 10 december plaatste Trouw een opiniestuk van Harro de Jong en Bart Bomas over de rol die ingrepen in het landschap kunnen spelen in het beïnvloeden van het klimaat. Een oproep om onderzoek te gaan doen naar good climate-engineering.

Bartokpark wint NRP Gulden Feniks!

Het Bartokpark heeft de NRP Gulden Feniks gewonnen voor Gebiedstransformatie. Uit ruim 16 inzendingen werd het Bartokpark, waar Buro Harro en D.T.O. het initiatief voor namen, tijdens de Provada in de RAI uitgeroepen tot winnaar. Uit het juryrapport:

‘het Arnhemse park symboliseert vooral de kracht van het doen’.
‘De jury was het unaniem eens: Het Bartokpark moest als winnaar uit de bus komen’.