Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Nieuws

Harro het dak op!

Van 23 tot 29 augustus 2021 woonden en werkten Harro de Jong met stadsgeograaf Martijn Duineveld op een dak in Amstel III, Amsterdam Zuid-Oost. We ontwikkelden een visie op het dakenlandschap. Luister hier naar een aantal bevindingen op NH radio of lees meer in het Parool!

Harro op Climate Adaptation Festival 2020 – Pecha Kucha

Op 22 oktober illustreerde Harro zijn visie op hoe om te gaan met klimaatadaptatie met een aantal projecten van Buro Harro.

 

Bartokpark 2e plek in European Garden Award 2018

Ons Bartokpark heeft de 2e prijs gewonnen van de European Garden Awards 2018 in de categorie van ‘Innovative contemporary concept or design of a park or garden’. Lees het stuk hier.

Bartokpark

Bekijk het project

Stadsnatuur maken

De Rode lijst-tuin en het Bartokpark van Buro Harro is gepubliceerd in het boek Stadsnatuur Maken.

Bartokpark

Bartokpark finalist Architizer A+ Awards!

Ons Bartokpark is één de de vijf finalisten van de Architizer A+ Awards, in de categorie ‘Public Park’. Lees hier het editorial van de redactie van Architizer, waarin het Bartok uitgelicht wordt.

Bartokpark

Opinistuk Climate Engineering in Trouw

Op donderdag 10 december plaatste Trouw een opiniestuk van Harro de Jong en Bart Bomas over de rol die ingrepen in het landschap kunnen spelen in het beïnvloeden van het klimaat. Een oproep om onderzoek te gaan doen naar good climate-engineering.