Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Nieuws

Selectie Follies Buitenplaats Koningsweg bekend!

De selectie voor de 11 Follies – gecamoufleerde vakantiehuisjes in de natuur – voor Buitenplaats Koningsweg is bekend gemaakt. Ze zijn onderdeel van ons initiatief en ontwerp voor Buitenplaats Koningsweg, we schreven de uitgangspunten / het beeldkwaliteitsplan voor de wedstrijd en Harro was jurylid. Bekijk Harro’s toelichting of lees er hier meer over op Architectenweb.nl.

Duindak op cover De Architect!

Ons Duindak, op het Singelgrachtblok van de Groenmarkt in Amsterdam, siert de cover van het groene, natuurinclusieve decembernummer van De Architect. Harro trouwens ook…

Harro het dak op!

Van 23 tot 29 augustus 2021 woonden en werkten Harro de Jong met stadsgeograaf Martijn Duineveld op een dak in Amstel III, Amsterdam Zuid-Oost. We ontwikkelden een visie op het dakenlandschap. Luister hier naar een aantal bevindingen op NH radio of lees meer in het Parool!

Harro op Climate Adaptation Festival 2020 – Pecha Kucha

Op 22 oktober illustreerde Harro zijn visie op hoe om te gaan met klimaatadaptatie met een aantal projecten van Buro Harro.

 

Bartokpark 2e plek in European Garden Award 2018

Ons Bartokpark heeft de 2e prijs gewonnen van de European Garden Awards 2018 in de categorie van ‘Innovative contemporary concept or design of a park or garden’. Lees het stuk hier.

Bartokpark

Bekijk het project

Stadsnatuur maken

De Rode lijst-tuin en het Bartokpark van Buro Harro is gepubliceerd in het boek Stadsnatuur Maken.

Bartokpark