Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Nieuws

Groenmarkt / Duindak op at5!

In deze aflevering van ‘De Straten’ kan je binnenkijken in de woningen van het Singelgrachtblok op de Groenmarkt en hoor je de enthousiaste bewoners én enthousiaste stadsecoloog Geert Timmermans over het Duindak. Een feest voor bewoners – mens en dier!

Duindak is de winnaar van Landezine International Landscape Award 2022!

Het Duindak in Amsterdam heeft de Landezine 2022 prijs gewonnen voor het beste project in de categorie Residential Housing! Check hier het artikel. 

Selectie Follies Buitenplaats Koningsweg bekend!

De selectie voor de 11 Follies – gecamoufleerde vakantiehuisjes in de natuur – voor Buitenplaats Koningsweg is bekend gemaakt. Ze zijn onderdeel van ons initiatief en ontwerp voor Buitenplaats Koningsweg, we schreven de uitgangspunten / het beeldkwaliteitsplan voor de wedstrijd en Harro was jurylid. Bekijk Harro’s toelichting of lees er hier meer over op Architectenweb.nl.

Duindak op cover De Architect!

Ons Duindak, op het Singelgrachtblok van de Groenmarkt in Amsterdam, siert de cover van het groene, natuurinclusieve decembernummer van De Architect. Harro trouwens ook…

Harro het dak op!

Van 23 tot 29 augustus 2021 woonden en werkten Harro de Jong met stadsgeograaf Martijn Duineveld op een dak in Amstel III, Amsterdam Zuid-Oost. We ontwikkelden een visie op het dakenlandschap. Luister hier naar een aantal bevindingen op NH radio of lees meer in het Parool!

Harro op Climate Adaptation Festival 2020 – Pecha Kucha

Op 22 oktober illustreerde Harro zijn visie op hoe om te gaan met klimaatadaptatie met een aantal projecten van Buro Harro.