Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Landschappen die je raken - daar houden we van. Van de natuur, ook midden in de stad, van wonen alsof je altijd op vakantie bent. We zijn constant op zoek naar manieren om de natuur en de mens nog beter, duurzamer en sensationeler samen te laten gaan.

We houden van eenvoudige vormgeving met een intense ervaring.

We zijn een ontwerpburo voor landschapsarchitectuur & stedenbouw dat werkt op alle schalen: van regio tot achtertuin, in het landelijk gebied en in de stad. We ontwikkelen concepten, maken landschappelijke, stedenbouwkundige en inrichtingsplannen. We houden van uitgesproken concepten, stellen scherpe diagnoses, hebben prikkelende visies, maken tot de verbeelding sprekende beelden en praten in heldere taal.

We houden van eenvoudige vormgeving met een intense ervaring. Om dingen voor elkaar te krijgen halen we alles uit de kast. Door onconventionele producten zoals landschapskookboeken te schrijven, door zelf projecten te initiëren of door anderen te enthousiasmeren dat te doen.

Opdrachtgevers variëren van overheden, ontwikkelaars tot particulieren en krijgen altijd alle, persoonlijke aandacht. Met een klein en betrokken team werken we aan alles wat we leuk vinden en waar we slimme en mooie oplossingen voor kunnen ontwerpen.

Meet the team

Harro de Jong

Landschapsarchitect, oprichter en directeur van buroharro.

Gert-Jan Lith

Cultuurtechneut, bestekschrijver en kostendeskundige, vanuit zijn eigen LITH Advies.